wp194abd03.png
wp4bf2f712.png

Wat heeft Domburg u te bieden ?

wp5e9adad2.png

Domburg is een mooie en gezellige plaats waar voor iedereen iets te doen is. Of u nu kiest voor een vakantie om eens even lekker uit te rusten, om lekker sportief bezig te zijn of u houdt van kunst en cultuur: Domburg biedt het allemaal.

 

 

Het strand van Domburg ligt slechts op ongeveer 500 meter afstand en is dus slechts enkele minuten lopen. In de zomer kunt u lekker zonnen en zwemmen in de zee, in de herfst en de winter lekker uitwaaien!

 

 

Er zijn voldoende mogelijkheden om er een sportieve vakantie van te maken: de omgeving is mooi om te fietsen of te wandelen. Vrijetijdscentrum de Parel biedt u tal van mogelijkheden op het gebied van sport en ontspanning. Neem alvast een kijkje op de website.

Domburg beschikt tevens over een prachtige golfbaan.

 

 

In het mooie centrum van Domburg kunt u gezellig winkelen. Tevens zijn er tal van restaurants en terrasjes om lekker wat te eten of te drinken. Ook ´s avonds zijn er diverse café´s open.

 

 

In de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd. Op de website www.domburginfo.nl kunt zien wat er te doen is.

 

 

Naast tal van mooie en oude monumenten die Domburg rijk is, heeft Domburg ook diverse tradities zoals ringrijden en gaaischieten. Ook de kermis van Domburg is een echte belevenis!

 

 

 

 

Kijk eens op de volgende websites om een indruk te krijgen wat Domburg nog meer te bieden heeft:

 

- www.domburginfo.nl

- www.badpaviljoendomburg.nl

- www.demanteling.nl

- domburg.startpagina.nl

wpf1be160d_0f.jpg
wp83c8be59_0f.jpg